Indlæser

Wet'n Wild ProLine™ Graphic Marker Eyeliner

Tilføj til ønskeliste
Revolutionerende eyeliner med skråt design, for den perfekte applikation.
Pris:   DKK 49,00


Den ultra sorte eyeliner giver et nyt bud på, hvad en eyeliner kan. 
Det skrå design tager os lidt tilbage i børnehaven, for den minder en smule om en tusch - men lad dig ikke nare! Designer kan skabe både en markant og kraftig eyeliner med den brede side, men kan også skabe en tynd fin eyeliner med spidsen. Aldrig har det været nemmere og hurtigere at skabe lige præcis dén eyeliner du ønsker.

ProLine™ Graphic Marker Eyeliner fra Wet'n Wild tørrer hurtigt og bliver siddende, så ikke du skal tænke på, om du på magisk vis bliver forvandlet til en panda i løbet af dagen. Pandaer er søde, men ingen panda øjne her nej tak.

Beautyboss tip

Med en intens winged eyeliner, er markede læber altid et hit. Prøv eyelineren sammen med en feminin rød læbestift, eller en dyb mørk blomme farve, for et mere intenst og dramatisk look.


Beautyboss - din online beauty pusher

Vi elsker makeup og skønhed, og Beautyboss ønsker at tilbyde dig hvad dit beauty-junkie hjerte begærer, om det er billigt makeup online eller en lækker palette til øjenskygger. 
Makeup er en hobby for mange og makeup skal være sjovt, inspirerende, levende og kreativt. Det handler ikke om at skjule sig bag en facade, nej makeup hos Beautyboss handler om at femhæve det du elsker aller mast hos dig selv, det handler om makeup der får dig til at smile! Om du er til røde læber eller diskret mascara. Beautyboss elsker det hele!
Vi går hos Beautyboss også ind for, at der ingen regler findes i makeup. Du skal udtrykke dig lige præcis som du ønsker med makeup, og her er ingen regler!


Et bredt udvalgt af billig makeup online

Der findes mange brands med lækre produkter til små penge. Makeup behøver ikke altid være dyrt før det er godt, derfor ønsker Beautyboss at tilbyde dig billigt makeup online, som du altså kan stole på! Her er ikke billigt skrammel, men du får høj kvalitets makeup billigt. 
Billigt makeup online skal ikke sammenlignes med dårligt makeup. Beautyboss har taget sin inspiration fra USA, hvor der findes langt flere mærker indenfor makeup end herhjemme, som konkurrerer mod hinanden i kvalietet og pris. Så når vi siger billigt makeup online, kan du altså være sikker på, at det er mærker der er i højsædet og tit bliver sammenlignet med store luksus brands, fordi kvaliteten er så ekstrem høj. Vi går hos Beautyboss nemlig ikke ned på kvaliteten!
Hos Beautyboss finder du makeup online som læbestifter, lipgloss, øjenskygger, mascara, highlighters, negele lak og meget mere! Beautyboss fører mærker som Sleek, Wet n Wild, Z Palette, Revlon - alle mærker vi kan stå indenfor og elsker. 

Ønskelister
Udvalgte produkter til dig

Wet n Wild MegaLast Lip Color - Red Velvet

DKK 39,00

Mere

Wet n Wild Megalast Lip Color - Ravin Raisin

DKK 39,00

Mere

LA Girl Fineline Eyeliner

DKK 49,00

Mere