Indlæser

Wet n Wild - CoverAll Foundation

Tilføj til ønskeliste
Populær foundation med medium til fuld dækning
  • Light
  • Light/Medium
  • Medium
Pris:   DKK 59,00


Har du hud der driller? Eller elsker du bare en perfekt base?
Wet'n Wild CoverAll Foundation er en ren multitasker. Du kan bygge dækningen op efter behov, er er garenteret et holdbart resultat. 
Hvad der er temmelig sejt med denne størrelse er, at den indeholder VisiBright™ Technology. Og hvad er så det tænker du? Det er en teknologi, som reducerer synligheden af små fine linjer, rynker og pigmentforandringer, samtidig med at produktet mætter hudens naturlige collagen, for et mere foryngende løft. Ja! - vi sagde jo, at det var temmelig sejt :)


Beautyboss tip: 

Brug denne foundation ovenover Wet'n Wilds CoverAll Face Primer for et endnu mere strålende, holdbart og perfekt resultat.


Beautyboss - din online beauty pusher

Vi elsker makeup og skønhed, og Beautyboss ønsker at tilbyde dig hvad dit beauty-junkie hjerte begærer, om det er billigt makeup online eller en lækker palette til øjenskygger. 
Makeup er en hobby for mange og makeup skal være sjovt, inspirerende, levende og kreativt. Det handler ikke om at skjule sig bag en facade, nej makeup hos Beautyboss handler om at femhæve det du elsker aller mast hos dig selv, det handler om makeup der får dig til at smile! Om du er til røde læber eller diskret mascara. Beautyboss elsker det hele!
Vi går hos Beautyboss også ind for, at der ingen regler findes i makeup. Du skal udtrykke dig lige præcis som du ønsker med makeup, og her er ingen regler!


Et bredt udvalgt af billig makeup online

Der findes mange brands med lækre produkter til små penge. Makeup behøver ikke altid være dyrt før det er godt, derfor ønsker Beautyboss at tilbyde dig billigt makeup online, som du altså kan stole på! Her er ikke billigt skrammel, men du får høj kvalitets makeup billigt. 
Billigt makeup online skal ikke sammenlignes med dårligt makeup. Beautyboss har taget sin inspiration fra USA, hvor der findes langt flere mærker indenfor makeup end herhjemme, som konkurrerer mod hinanden i kvalietet og pris. Så når vi siger billigt makeup online, kan du altså være sikker på, at det er mærker der er i højsædet og tit bliver sammenlignet med store luksus brands, fordi kvaliteten er så ekstrem høj. Vi går hos Beautyboss nemlig ikke ned på kvaliteten!
Hos Beautyboss finder du makeup online som læbestifter, lipgloss, øjenskygger, mascara, highlighters, negele lak og meget mere! Beautyboss fører mærker som Sleek, Wet n Wild, Z Palette, Revlon - alle mærker vi kan stå indenfor og elsker. 

Ønskelister
Udvalgte produkter til dig

Wet n Wild ColorIcon Blusher - Apri-Cot in the Middle

DKK 49,00

Mere

Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

DKK 59,00

Mere