Indlæser

Sleek Makeup Matte Me - Rioja Red

Tilføj til ønskeliste
Sleek Makeup Liquid lipstick i farven Rioja Red
Pris:   DKK 55,00


Sleek Makeup Matte Me er en flydende læbestift der nemt påføres læberne, i en jævn og cremet applikation uden behov for mere end ét lag.
Den lette formel sikrer dig en læbestift der er komfortabel og som holder i flere timer, så du kan tænke på andet, end om din læbestift er forsvundet - we love! Matte Me udtørrer ikke dine læber, som er en kæmpe bonus!

Rioja Red er en klassisk rød læbestift, men i en klasse helt for sig selv.


Beautyboss - din online beauty pusher

Vi elsker makeup og skønhed, og Beautyboss ønsker at tilbyde dig hvad dit beauty-junkie hjerte begærer, om det er billigt makeup online eller en lækker palette til øjenskygger. 
Makeup er en hobby for mange og makeup skal være sjovt, inspirerende, levende og kreativt. Det handler ikke om at skjule sig bag en facade, nej makeup hos Beautyboss handler om at femhæve det du elsker aller mast hos dig selv, det handler om makeup der får dig til at smile! Om du er til røde læber eller diskret mascara. Beautyboss elsker det hele!
Vi går hos Beautyboss også ind for, at der ingen regler findes i makeup. Du skal udtrykke dig lige præcis som du ønsker med makeup, og her er ingen regler!


Et bredt udvalgt af billig makeup online

Der findes mange brands med lækre produkter til små penge. Makeup behøver ikke altid være dyrt før det er godt, derfor ønsker Beautyboss at tilbyde dig billigt makeup online, som du altså kan stole på! Her er ikke billigt skrammel, men du får høj kvalitets makeup billigt. 
Billigt makeup online skal ikke sammenlignes med dårligt makeup. Beautyboss har taget sin inspiration fra USA, hvor der findes langt flere mærker indenfor makeup end herhjemme, som konkurrerer mod hinanden i kvalietet og pris. Så når vi siger billigt makeup online, kan du altså være sikker på, at det er mærker der er i højsædet og tit bliver sammenlignet med store luksus brands, fordi kvaliteten er så ekstrem høj. Vi går hos Beautyboss nemlig ikke ned på kvaliteten!
Hos Beautyboss finder du makeup online som læbestifter, lipgloss, øjenskygger, mascara, highlighters, negele lak og meget mere! Beautyboss fører mærker som Sleek, Wet n Wild, Z Palette, Revlon - alle mærker vi kan stå indenfor og elsker. 

Ønskelister
Udvalgte produkter til dig

Tanya Burr Lip Gloss - Lets Travel This World

DKK 12,00

Mere

Revlon Super Lustrous Lipstick - Cappucino

DKK 59,00

Mere

Sleek Matte Me - Fandango Purple

DKK 55,00

Mere

Sleek Matte Me - Vino Tinto

DKK 55,00

Mere