Indlæser

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Tilføj til ønskeliste
Frigør din indre gudinde med stil!
Pris:   DKK 120,00


Sleek gør det igen! Endnu en lækker highlight palette til familien. Sleek highlight paletter er ikke til at komme udenom, og med denne Sleek Cleopatra's Kiss, kan du virkelig få en glød der stråler!

  • Designet til at passe alle hudtoner
  • Indeholder to creme highlighters og to baked highlighters

Sådan bruger du den

For en smuk glød, brug den med fingerspidserne eller en mindre ansigtspensel. Påfør den i din indre øjenkrog, under dine bryn og på dine kindben. Brug den også på dine skuldre og kraveben, for den komplette gudinde-glød!

Beautyboss-tip

For helt igennem MAX på din glød med Sleek Cleopatra's Kiss Highlight palette, brug først én af creme highlighterne, og top med en baked ovenpå.


Beautyboss - din online beauty pusher

Vi elsker makeup og skønhed, og Beautyboss ønsker at tilbyde dig hvad dit beauty-junkie hjerte begærer, om det er billigt makeup online eller en lækker palette til øjenskygger. 
Makeup er en hobby for mange og makeup skal være sjovt, inspirerende, levende og kreativt. Det handler ikke om at skjule sig bag en facade, nej makeup hos Beautyboss handler om at femhæve det du elsker aller mast hos dig selv, det handler om makeup der får dig til at smile! Om du er til røde læber eller diskret mascara. Beautyboss elsker det hele!
Vi går hos Beautyboss også ind for, at der ingen regler findes i makeup. Du skal udtrykke dig lige præcis som du ønsker med makeup, og her er ingen regler!


Et bredt udvalgt af billig makeup online

Der findes mange brands med lækre produkter til små penge. Makeup behøver ikke altid være dyrt før det er godt, derfor ønsker Beautyboss at tilbyde dig billigt makeup online, som du altså kan stole på! Her er ikke billigt skrammel, men du får høj kvalitets makeup billigt. 
Billigt makeup online skal ikke sammenlignes med dårligt makeup. Beautyboss har taget sin inspiration fra USA, hvor der findes langt flere mærker indenfor makeup end herhjemme, som konkurrerer mod hinanden i kvalietet og pris. Så når vi siger billigt makeup online, kan du altså være sikker på, at det er mærker der er i højsædet og tit bliver sammenlignet med store luksus brands, fordi kvaliteten er så ekstrem høj. Vi går hos Beautyboss nemlig ikke ned på kvaliteten!
Hos Beautyboss finder du makeup online som læbestifter, lipgloss, øjenskygger, mascara, highlighters, negele lak og meget mere! Beautyboss fører mærker som Sleek, Wet n Wild, Z Palette, Revlon - alle mærker vi kan stå indenfor og elsker. 

Ønskelister
Udvalgte produkter til dig

Wet n Wild MegaGlo Dual-Ended Contour Stick

DKK 55,00

Mere