Indlæser

Milani Amore Mattallics Lip Crème - Matte About You

Tilføj til ønskeliste
Milani mat Liquid Lip Crème med metallisk effekt!
Pris:   DKK 99,00


Vær med på trenden med de metalliske læber! Milani Amore Mattallics Lip Crème kommer i flere fantastiske farver. 
Produktet er flydende ved påføring, men tørrer helt op og efterlader den smukke diskrete metalliske finish. 
Holder op til 12 timer! Bør helt klart fjernes med en oliebaseret makeupfjerner, for disse skønheder vil suge sig fast til dine læber som en drøm!


Beautyboss - din online beauty pusher

Vi elsker makeup og skønhed, og Beautyboss ønsker at tilbyde dig hvad dit beauty-junkie hjerte begærer, om det er billigt makeup online eller en lækker palette til øjenskygger. 
Makeup er en hobby for mange og makeup skal være sjovt, inspirerende, levende og kreativt. Det handler ikke om at skjule sig bag en facade, nej makeup hos Beautyboss handler om at femhæve det du elsker aller mast hos dig selv, det handler om makeup der får dig til at smile! Om du er til røde læber eller diskret mascara. Beautyboss elsker det hele!
Vi går hos Beautyboss også ind for, at der ingen regler findes i makeup. Du skal udtrykke dig lige præcis som du ønsker med makeup, og her er ingen regler!


Et bredt udvalgt af billig makeup online

Der findes mange brands med lækre produkter til små penge. Makeup behøver ikke altid være dyrt før det er godt, derfor ønsker Beautyboss at tilbyde dig billigt makeup online, som du altså kan stole på! Her er ikke billigt skrammel, men du får høj kvalitets makeup billigt. 
Billigt makeup online skal ikke sammenlignes med dårligt makeup. Beautyboss har taget sin inspiration fra USA, hvor der findes langt flere mærker indenfor makeup end herhjemme, som konkurrerer mod hinanden i kvalietet og pris. Så når vi siger billigt makeup online, kan du altså være sikker på, at det er mærker der er i højsædet og tit bliver sammenlignet med store luksus brands, fordi kvaliteten er så ekstrem høj. Vi går hos Beautyboss nemlig ikke ned på kvaliteten!
Hos Beautyboss finder du makeup online som læbestifter, lipgloss, øjenskygger, mascara, highlighters, negele lak og meget mere! Beautyboss fører mærker som Sleek, Wet n Wild, Z Palette, Revlon - alle mærker vi kan stå indenfor og elsker. 

Ønskelister
Udvalgte produkter til dig

Sleek Precious Metals Highlighting Palette

DKK 120,00

Mere

Sleek Twist Up Lip Liner - Macaron

DKK 30,00

Mere